З нагоди відзначення Дня Конституції

Дата: 28.06.2023 16:42
Кількість переглядів: 56

Фото без описуУ Новоселиці та населених пунктах громади відбулася низка заходів. Так, у Новоселиці урочистості розпочалися покладанням квітів до пам’ятника видатному сину України – Тарасові Шевченкові. Корзину з квітами до підніжжя монументу поклали представники влади, громадськості, молодь.

У малій залі Будинку культури відбулися урочистості. До учасників зібрання з промовою звернулася міський голова Марія НІКОРИЧ: «Конституція України – це головний оберіг державності й демократії, гарант соборності нашої країни. Її прийняття назавжди закарбувало бажання українців жити у власній незалежній державі.

Нинішнє свято ми відзначаємо у дуже непрості й відповідальні часи, коли наші захисники і захисниці боронять не лише рідну землю, а й основні права та свободи, визначені Конституцією. Віримо в них! Віримо, що наступний День Конституції ми зустрінемо під мирним небом, у теплому колі рідних та друзів.»

Аматори сцени виступили перед учасниками урочистостей з концертною програмою.

Також у залі було розгорнуто книжкову виставку «Конституція – оберіг нашої державності», на якій було представлено як Основний Закон нашої держави, так і добірку матеріалів щодо його становлення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь