Новоселицька міська громада
Чернівецька область,Чернівецький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

До уваги представників бізнесу!

Дата: 06.11.2023 10:51
Кількість переглядів: 63

В часи війни Український союз промисловців і підприємців (УСПП) особливу увагу приділяє пошуку нових ринків та відновленню роботи на традиційних для України ринках.

Одним із таких регіонів є Південно-Східна Азія, куди Україна завжди постачала продукцію з високою доданою вартістю: машино- та приладобудування, суднобудування, енергетичне і транспортне обладнання та ін.

На жаль, частина цих контактів була втрачена у зв’язку з війною та логістичними проблемами. В жовтні 2023 року міжнародна асоціація «Бізнес в ОЕСР» (Організації економічного співробітництва і розвитку) створили спеціальну робочу групу для контактів із бізнес-об’єднаннями країн Південно-Східної Азії.

Оскільки УСПП як спостерігач представляє Україну в «Бізнес в ОЕСР» новостворена робоча група є реальним інструментом для українських компаній для пошуку партнерів  та налагодження нових шляхів постачання у Південно-Східній Азії.

З метою надання діяльності більш системного характеру пропонується не пізніше 17 листопада 2023 року заповнити анкету що доступна за посиланням   https://forms.gle/cTiaAhwnjf9dkM7f6

Контактна інформація:

т.+380503533402  e-mail:  ved3@uspp.org.ua

Контактна особа: Кузнецова Світлана Геннадіївна.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь