Робоча зустріч

Дата: 09.11.2023 16:39
Кількість переглядів: 144

Відбулась нарада з спеціалістами відділу соціального захисту населення апарату виконавчого комітету міської ради.

 Під час наради Анатолій Процюк, заступник начальника відділу №5 управління обслуговування громадян ГУ ПФУ в Чернівецькій області акцентовану увагу на взаємодії органів Пенсійного Фонду України з органами місцевого самоврядування з питань оформлення документів та призначення субсидій і пільг на житлово-комунальні послуги жителям Новоселицької територіальної громади.

 Лія Арсеній, начальник відділу соціального захисту населення міської ради надала роз’яснення щодо порядку призначення компенсації за догляд фізичній особі, яка надає соціальні послуги з догляду без здійснення підприємницької діяльності на непрофесійній основі.

Спеціалістам відділу соціального захисту населення виконавчого комітету міської ради надано роз’яснення щодо порядку прийому документів на призначення всіх видів допомог, пільг та субсидій.

Учасники заходу  озвучили проблеми та складнощі, які виникають в процесі оформлення документів при призначенні соціальних допомог, пільг та субсидій. Стосовно більшості з них вони отримали  конкретні рекомендації та роз’яснення.

Семінар пройшов у конструктивній робочій атмосфері.

Наприкінці семінару для спеціалістів відділу соціального захисту населення психологом КУ «Центр надання соціальних послуг» міської ради проведено заняття з використанням активних форм роботи «Запобігання професійного вигорання працівників».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь