Новоселицька міська громада
Чернівецька область,Чернівецький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

КЛЮЧІ ВІД ШКІЛЬНОГО АВТОБУСА І ОБЛАДНАННЯ ДЛЯ ХАРЧОБЛОКІВ

Дата: 16.11.2023 09:36
Кількість переглядів: 102

Непересічна новина для учнів Рингацької гімназії. На заняття і після них віднині їх підвозитиме новий Шкільний автобус. Придбали його за сприяння Чернівецької обласної державної адміністрації (обласної військової адміністрації) за кошти державної субвенції і співфінансування з бюджету Новоселицької міської ради.

Ключі власникам нового транспорту вручила сьогодні голова Новоселицької міської ради Марія Нікорич під час зустрічі з колективом закладу. 

Крім того, завдяки співпраці Новоселицької міської ради з міжнародною благодійною організацією  «CAP ANAMUR», для Рингацької гімназії придбали і вже передали до закладу електричну плиту, якої давно потребувала шкільна їдальня.

 Заклади дошкільної освіти м. Новоселиця “Дзвіночок” та “Ясне сонечко”, Диновецький і Котелівський дошкільні підрозділи отримали морозильні камери, а для Маршинецький ліцей — холодильник.

“Попри усі виклики сьогодення, намагаємося забезпечити комфортні умови для здобувачів освіти в громаді — як в загальноосвітніх, так і в дошкільних закладах. Адже, без перебільшення, від цих кроків залежить наш завтрашній день”, — зазначає Марія Нікорич.

І головне – ми завдячуємо  нашим захисникам, адже розуміємо: усе, що ми сьогодні маємо, що намагаємось вдосконалити, можливе лише завдяки нашим героїчним ЗСУ, які мужньо боронять нашу країну і кожного з нас.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь