КЛЮЧІ ВІД ШКІЛЬНОГО АВТОБУСА І ОБЛАДНАННЯ ДЛЯ ХАРЧОБЛОКІВ

Дата: 16.11.2023 09:36
Кількість переглядів: 89

Непересічна новина для учнів Рингацької гімназії. На заняття і після них віднині їх підвозитиме новий Шкільний автобус. Придбали його за сприяння Чернівецької обласної державної адміністрації (обласної військової адміністрації) за кошти державної субвенції і співфінансування з бюджету Новоселицької міської ради.

Ключі власникам нового транспорту вручила сьогодні голова Новоселицької міської ради Марія Нікорич під час зустрічі з колективом закладу. 

Крім того, завдяки співпраці Новоселицької міської ради з міжнародною благодійною організацією  «CAP ANAMUR», для Рингацької гімназії придбали і вже передали до закладу електричну плиту, якої давно потребувала шкільна їдальня.

 Заклади дошкільної освіти м. Новоселиця “Дзвіночок” та “Ясне сонечко”, Диновецький і Котелівський дошкільні підрозділи отримали морозильні камери, а для Маршинецький ліцей — холодильник.

“Попри усі виклики сьогодення, намагаємося забезпечити комфортні умови для здобувачів освіти в громаді — як в загальноосвітніх, так і в дошкільних закладах. Адже, без перебільшення, від цих кроків залежить наш завтрашній день”, — зазначає Марія Нікорич.

І головне – ми завдячуємо  нашим захисникам, адже розуміємо: усе, що ми сьогодні маємо, що намагаємось вдосконалити, можливе лише завдяки нашим героїчним ЗСУ, які мужньо боронять нашу країну і кожного з нас.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь