Новоселицька міська громада
Чернівецька область,Чернівецький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Помер Почесний громадянин м. Новоселиця Гільбурд Арлен Ісайович

Дата: 21.11.2023 10:36
Кількість переглядів: 45

Новоселицька міська рада з сумом сповіщає, що на 86-му році життя відійшов у вічність почесний громадянин м.Новоселиця ГІЛЬБУРД Арлен Ісайович 

Народився Арлен Ісайович 24 серпня 1937 року в станиці Роздільна Уссурійського краю колишнього СРСР. Своє життя з Буковиною пов’язав з 1969 року. Працював директором міжгосподарської пересувної колони, головою Новоселицького райагробуду. Під його керівництвом у Новоселиці та колишньому Новоселицькому районі збудовано чимало об’єктів, серед них  – будинок культури, стадіон, торговий центр, адміністративні будівлі, чимало житлових будинків.

Відійшла у вічність  Людина з добрим і щирим серцем. Людина, яка доклала чимало зусиль для збереження національного і культового спадку – новоселицького єврейського кладовища. 
  
Новоселицька міська рада, виконавчий комітет висловлюють щирі співчуття сім’ї, родині, близьким з приводу тяжкої і непоправної втрати, поділяємо ваше горе. 

Нехай пам’ять про покійного Арлена Ісайовича назавжди залишиться у серцях рідних, друзів та всіх, хто його знав, любив і поважав.
Вічна пам’ять…



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь