Новоселицька міська громада
Чернівецька область,Чернівецький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Перший регіональний конкурс народної пісні

Дата: 24.11.2023 10:42
Кількість переглядів: 62

В Новоселицькій громаді вперше відбувся регіональний фестиваль-конкурс виконавців народної пісні. Його мета - відродження і розвиток мистецтва народного співу, популяризація національного пісенного надбання, виявлення спільних джерел розвитку і підтримки культурних здобутків рідного краю, збереження мови і культури національних груп, що мешкають на території Новоселицької громади.

Участь у фестивалі-конкурсі взяли народний аматорський фольклорно-етнографічний колектив «Церенкуца» клубу села Маршинці, фольклорний колектив «Надія» клубу села Рингач, вокальна група «Незламні» клубу села Довжок, вокальна група будинку культури села Динівці і солістка з Динівців Дарія Стоян.

Зі словами вдячності до учасників фестивалю-конкурсу звернувся начальник відділу культури, спорту, сім'ї та молоді апарату виконавчого комітету міської ради Микола Козубовський, який також вручив їм нагороди.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь