Новоселицька міська громада
Чернівецька область,Чернівецький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Насильство не можна толерувати!

Дата: 28.11.2023 16:00
Кількість переглядів: 93

У Будинку культури м.Новоселиця для учнівської молоді (9-11 класи) та студентів Новоселицького фахового медичного коледжу відбулася соціальна вистава «40 відтінків насильства», в межах Акції «16 днів проти насилля».

Перед початком вистави до юних глядачів звернулась Новоселицький міський голова Марія Нікорич, яка зауважила: «Не допустимо насильства у жодному його відтінку й прояві».

Виставу представив театр-студія «Маска» Центру культури і дозвілля Чернівецького національного університету ім. Ю.Федьковича.

Головна мета – це привернення уваги молоді до важливості попередження проявів насилля, навчити виявити його та запобігти.

Насильство не можна толерувати!

Захід був зорганізований Департаментом соціального захисту Чернівецької ОВА спільно з Центром культури і дозвілля ЧНУ ім.Федьковича за сприяння Новоселицької міської ради в межах проєкту “Жінки. Мир. Безпека" під егідою Українського Жіночого Фонду / Ukrainian Women's Fund за сприяння уряду Канади.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь