Новоселицька міська громада
Чернівецька область,Чернівецький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відійшов у вічність знаний освітянин - БІДЮК Дмитро Никифорович

Дата: 05.12.2023 10:01
Кількість переглядів: 138

        Фото без опису 

Новоселицька міська рада з глибоким сумом сповіщає, що перестало битися серце знаного освітянина БІДЮКА Дмитра Никифоровича.

           Свою трудову діяльність Дмитро Никифорович розпочав у 1954 році з посади вчителя Динівецької семирічної школи, майже 60 років віддав роботі на педагогічній ниві. Очолював різні навчальні заклади тодішнього Новоселицького району та найбільшу частину трудового життя віддав Новоселицькій СШ №1 (нині – Новоселицький ліцей №1), яку Дмитро Никифорович очолював понад 30 років, а згодом – вчителював у цьому освітньому закладі.

      Педагогічний талант і майстерність, неймовірна відданість школі, організаторські вміння і винятковий професіоналізм, висока духовність і небайдужість принесли Дмитру Никифоровичу заслужену повагу колег та любов і шану учнів, які через роки згадують уроки життя улюбленого вчителя. В їхніх серцях і спогадах він житиме завжди…

       Новоселицька міська рада, виконавчий комітет висловлюють щирі співчуття сім’ї, родині, близьким з приводу тяжкої і непоправної втрати, поділяємо ваше горе. 

        Нехай пам’ять про Дмитра Никифоровича назавжди залишиться у серцях рідних, друзів та всіх, хто його знав, любив і поважав.
             Вічна пам’ять…

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь