Відійшов у вічність знаний освітянин - БІДЮК Дмитро Никифорович

Дата: 05.12.2023 10:01
Кількість переглядів: 122

        Фото без опису 

Новоселицька міська рада з глибоким сумом сповіщає, що перестало битися серце знаного освітянина БІДЮКА Дмитра Никифоровича.

           Свою трудову діяльність Дмитро Никифорович розпочав у 1954 році з посади вчителя Динівецької семирічної школи, майже 60 років віддав роботі на педагогічній ниві. Очолював різні навчальні заклади тодішнього Новоселицького району та найбільшу частину трудового життя віддав Новоселицькій СШ №1 (нині – Новоселицький ліцей №1), яку Дмитро Никифорович очолював понад 30 років, а згодом – вчителював у цьому освітньому закладі.

      Педагогічний талант і майстерність, неймовірна відданість школі, організаторські вміння і винятковий професіоналізм, висока духовність і небайдужість принесли Дмитру Никифоровичу заслужену повагу колег та любов і шану учнів, які через роки згадують уроки життя улюбленого вчителя. В їхніх серцях і спогадах він житиме завжди…

       Новоселицька міська рада, виконавчий комітет висловлюють щирі співчуття сім’ї, родині, близьким з приводу тяжкої і непоправної втрати, поділяємо ваше горе. 

        Нехай пам’ять про Дмитра Никифоровича назавжди залишиться у серцях рідних, друзів та всіх, хто його знав, любив і поважав.
             Вічна пам’ять…

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь