Відкриття меморіальної дошки воїнам захисникам

Дата: 05.12.2023 16:18
Кількість переглядів: 89

Сьогодні в м.Новоселиця на підприємстві ДП «М'ясо Буковини» відбулося урочисте відкриття та освячення меморіальної дошки полеглим воїнам – колишнім працівникам підприємства Дмитру Істратію та Валентину Задорожняку. Це - воїни добровольці, які без вагань в перші дні війни пішли обороняти суверенітет та цілісність нашої країни, мирний сон та спокій рідних, близьких і зовсім незнайомих людей. Та поклали на вівтар Перемоги, яка обов’язково буде за нами, найцінніше – своє життя.

За словами директорки підприємства Ірини Шкуматової, немає жодного дня щоб ми не згадували хлопців. Дмитро перед тим як піти сказав мені – хто як не я! І встановлення на їхню честь меморіальних дошок - саме найменше, що ми могли зробити для наших героїв та знак вшанування їх подвигу.

Міський голова Марія Нікорич подякувала керівництву підприємства вшанування пам’яті полеглим воїнам-колегам, а родинам – за чоловіків і синів, які не вагаючись стали на захист країни. Користуючись нагодою – відзначення Міжнародного дня волонтера, подякувала колективу підприємства за постійну волонтерську допомогу для наших хлопців на передовій, всім присутнім волонтерам за постійну величезну підтримку та прихожанам місцевих релігійних організацій за їх допомогу і молитву за воїнів, які несуть службу та полеглих захисників.

Віримо в перемогу! Нехай Бог упокоїть душі кожного загиблого воїна за нашу свободу і мир!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь