Урочистості до Дня ЗСУ

Дата: 06.12.2023 16:11
Кількість переглядів: 262

Фото без опису

Сьогодні у залі засідань міської ради відбулися урочистості присвячені Дню Збройних сил України та Міжнародному дню волонтера.

Учасники зібрання хвилиною мовчання вшанували пам’ять полеглих захисників України та мирних жителів життя яких забрала війна. Також на знак вшанування  полеглих захисників-новосельчан до Алеї пам’яті від учасників зібрання було покладено корзину квітів.

-      Я вдячна всім і кожному з вас за те, що ви не вагаючись стали на захист країни, на захист рідних і зовсім не знайомих людей, за вашу мужність, за наш мирний сон, - зауважила у виступі міський голова Марія НІКОРИЧ, звертаючись до військовослужбовців.

Марія НІКОРИЧ подякувала волонтерам за їхню допомогу військовим, жителям деокупованих територій та побажала усім здоров’я, витримки, миру і якнайшвидшої Перемоги.

За високу громадянську позицію, мужність, героїзм проявлені при захисті незалежності і територіальної цілісності України та з нагоди відзначення  Дня Збройних Сил України Марія НІКОРИЧ вручила грамоти виконавчого комітету Новоселицької міської ради ряду військовослужбовців.

Подяками виконавчого комітету Новоселицької міської ради «За високу громадянську позицію, підтримку, патріотизм, щире серце, значну і вагому допомогу захисникам України та з нагоди Міжнародного дня волонтера» міський голова відзначила найбільш активних волонтерів громади.

Також військовослужбовців та волонтерів зі святом привітав старший лейтенант ІV відділу Чернівецького РТЦК та СП Юрій ШПАК, який вручив їм відзнаки – грамоти та подяки.

Переглянути фотосвітли з урочстотей можна за посиланням https://novmeria.gov.ua/album/9219/



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь