Відбулася позачергова сесія

Дата: 07.12.2023 15:16
Кількість переглядів: 81

Відбулася ХХХVІІІ  позачергова сесія Новоселицької міської ради VІII скликання

 

Перед початком роботи сесії депутати та запрошені вшанували хвилиною мовчання пам’ять полеглих захисників України та мирних жителів, які загинули внаслідок російської агресії.

Міський голова Марія НІКОРИЧ, яка вела сесію, привітала депутатів, працівників апарату виконавчого комітету міської ради, ветеранів органів місцевого самоврядування з професійним святом – Днем місцевого самоврядування та відзначила окремих з них грамотами і подяками виконавчого комітету міської ради.

Депутатам та запрошеним міський голова представила в.о. начальника відділення №6 ЧРУП ГУНПУ в Чернівецькій області Едгара ТОДЕРИШИНА.

 Під час розгляду питань порядку денного депутати внесли зміни до Програми підтримки підрозділів Збройних Сил України, Національної Гвардії на 2023 рік; Програми підтримки матеріально-технічної бази закладів охорони здоров'я розташованих на території Новоселицької МТГ і надання   фінансової допомоги для лікування окремих груп населення та за певними    категоріями захворювань на 2023 рік; фінансових планів КНП «ЦПМСД «Промінь здоров’я» та КНП «Новоселицька лікарня» на 2023 рік та до  Програми розвитку та фінансової підтримки КНП «НОВОСЕЛИЦЬКА ЛІКАРНЯ» на 2023 рік, затвердили Комплексну програми сприяння управлінню праці та соціального захисту населення Чернівецької районної державної адміністрації (районної військової адміністрації) Чернівецької області щодо здійснення повноважень, делегованих Новоселицькою міською радою, і територіальним органам міністерств та інших центральних органів виконавчої влади, задіяних в цих процесах, на 2023 рік.                

Також внесли зміни до  бюджету Новоселицької міської територіальної громади на 2023 рік, прийняли в користування та передачу військовим частинам автомобілів та матеріальні цінності придбані  в рамках реалізації грантового контракту ENI/2021/430-447 та ряд інших.

З усіх питань, що виносилися на розгляд сесії – прийнято відповідні рішення.

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь