Встановили меморіальну дошку нашому захиснику - Герою Ігорю Дубцю

Дата: 26.12.2023 17:03
Кількість переглядів: 60

В Рингацькій гімназії сьогодні вшанували пам’ять випускника-Героя, який поклав своє життя на вівтар України.

Ігор Дубець закінчив Рингацьку школу у 1995 році, своє доросле життя пов’язав із Сторожинеччиною, там, у селі Панка, він знайшов вічний спочинок. Але для рідної школи назавжди залишиться своїм випускником-Героєм, а вічним спомином про нього стане меморіальна дошка, яку сьогодні тут відкрили.


З нагоди церемонії відкриття дошки Ігорю Дубцю на шкільному подвір’ї зібралися гімназисти, їх вчителі, мама Героя, його рідні, односельці. “Дякую жителям Рингача, які сьогодні прийшли сюди. Дякую за небайдужість. Рингач, його жителі були з тих, хто у перші дні війни записувались до тероборони, хто став на захист рідної країни, — сказала Новоселицький міський голова Марія Нікорич, звертаючись до учасників зібрання. — Розділяємо біль згорьованої родини Ігоря Дубця, який повернувся з-за кордону, щоб боронити рідний край, і молимо Бога, щоб не було більше таких дошок на стінах школи, щоб наші захисники живими й неушкодженими повернулись додому. З Перемогою — бо лише тоді Україна відбудеться як держава. А сьогоднішніх гімназистів хай подвиг Героя надихає, адже їм відбудовувати Україну після Перемоги...”


Пам’яті Героя поклонились начальник відділу освіти Новоселицької міської ради Аделіна Руснак, староста Рингацького округу Ілля Єфтеній, офіцер 4-го відділу Чернівецького РТЦК та СП Дмитро Блейбер, директор Рингацької гімназії Оксана Остафійчук. Зі сльозами на очах віршовану посвяту синові прочитала Людмила Іванівна Бабій, мама Героя. Вірші, присвячені захиснику, прочитали і рингацькі гімназисти, які також поклали квіти і запалили лампадки — на вічний спомин про того, хто не пошкодував свого життя заради нас.

Вічна і світла пам’ять Героєві.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь