Новоселицька міська громада
Чернівецька область,Чернівецький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Крок за кроком до ПЕРЕМОГИ разом з Куп’янською міською військовою адміністрацією

Дата: 10.01.2024 10:23
Кількість переглядів: 67

Фото без опису

В складних умовах військового стану, в якому перебуває наша країна, важливим кроком до Перемоги є наша підтримка та згуртованість.

Новоселицька громада з початку повномасштабного вторгнення активно долучилася до допомоги та підтримки громад , розташованих на Сході та Півдні, які перебувають під загрозою обстрілів з боку рф.

Неодноразово волонтери нашої громади їхали до гарячих точок - з продуктами харчування, одягом та необхідними медикаментами і побутовими речами. 

Минулого тижня Новоселицька міська рада, в межах підписаного меморандуму співдружності з Куп'янською міською військовою адміністрацією за підтримки міжнародних партнерів, які працюють в нашій громаді - CAP ANAMUR, відправили черговий вантаж з медикаментами до КНП "Купя'янське територіальне медичне об'єднання" Куп'янської МВА - медзакладу громади, яка перебуває у безпосередній близькості від лінії вогню.

Це - перший крок до міцної дружби та співпраці на шляху до спільної мети та мрії. 

Разом ми сила!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь