Новоселицька міська громада
Чернівецька область,Чернівецький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Кабінет Міністрів України вніс зміни до прикордонного режиму

Дата: 15.01.2024 15:01
Кількість переглядів: 54

Кабінет Міністрів України, постановою №1292  від 7 грудня 2023 року, вніс зміни до Постанови КМУ від 27 липня 1998 р. № 1147 «Про прикордонний режим». 
Затвердженими вказаною Постановою змінами передбачається, що для в’їзду та перебування громадян України, іноземців та осіб без громадянства в прикордонній смузі необхідно мати дозвіл органу Державної прикордонної служби України.
Окрім того, Уряд встановив спеціальний прикордонний режим та заборонено вільний в’їзд, перебування, проживання, пересування осіб і провадження робіт, не пов’язаних з обороною чи охороною державного кордону, в межах земельних ділянок шириною 30–50 метрів уздовж лінії державного кордону на суші, по берегу української частини прикордонної річки, озера або іншої водойми, а вздовж лінії державного кордону України з російською федерацією і республікою білорусь – шириною до 2 км, які надано в постійне користування військовим частинам Державної прикордонної служби для будівництва, облаштування та утримання інженерно-технічних і фортифікаційних споруд, огорож, прикордонних знаків, прикордонних просік, комунікацій.
Про це повідомляє Державна прикордонна служба України.


Детально ознайомитись зі змістом Постанови Кабінету Міністрів України №1292 від 07.12.2023 «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 27 липня 1998 р. № 1147» можна за посиланням https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/1292-2023-%D0%BF#Text

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь