Новоселицька міська громада
Чернівецька область,Чернівецький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Вдосконалення безпеки та комунікації – основні меседжі зустрічі з поліцією

Дата: 15.01.2024 17:02
Кількість переглядів: 453

 

У приміщенні Новоселицької міської ради відбулася робоча зустріч за участі представників управління головної інспекції ГУНП в Чернівецькій області, керівництво відділення поліції № 6 (м. Новоселиця),  керівництва Новоселицької територіальної громади, а також поліцейських офіцерів громади, які відповідають за дану територію.

Основні питання, які обговорено під час зустрічі: вдосконалення співпраці між місцевою поліцією та громадою, покращення безпеки та комунікації на її території. Також, під час зустрічі, було визначено ключові питання, які потребують додаткового реагування місцевої поліції.

Дана зустріч - важливий  крок у зміцненні комунікації між поліцією та громадою, що є ключовим елементом спільної роботи для покращення якості життя в громаді. Дякуємо всім, хто до неї долучився, щоб спільно турбуватися про благополуччя та безпеку громадян!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь