Новоселицька міська громада
Чернівецька область,Чернівецький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

З Днем Соборності України!

Дата: 22.01.2024 09:46
Кількість переглядів: 53

Шановна громадо!

Фото без опису

22 січня український народ відзначає одне зі знакових свят українського державотворення – День Соборності України. 105 років тому дві суверенні українські держави – Українська Народна Республіка і Західноукраїнська Народна Республіка – об’єдналися в єдину Соборну самостійну Українську державу.

Віримо, що територіальна цілісність України, за яку віддали життя тисячі незламних борців в різні часи і продовжують сьогодні відстоювати наші захисники, залишиться непорушною. Жодна сила не зламає сильну духом націю, ми подолаємо всі складнощі та збудуємо сильну країну – гідну наших дітей.

Бажаю всім нам миру, злагоди, мудрості і почуття єдиної родини, довголіття, особистих і суспільних досягнень та мирного неба над головою. 

Нехай розум, воля і любов до рідного краю згуртовують нас у справі розбудови соборної демократичної України! Бо у єдності – наша сила. І разом – ми сильніші.

Слава Україні! Слава її Героям!

З повагою Марія НІКОРИЧ, голова Новоселицької МТГ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь