Новоселицька міська громада
Чернівецька область,Чернівецький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Зустріч представників асоціацій місцевого самоврядування – Республіки Молдова, Румунії та України

Дата: 23.01.2024 09:30
Кількість переглядів: 79

Фото без опису

У румунському місті Клуж-Напока відбулася зустріч представників асоціацій місцевого самоврядування – Республіки Молдова, Румунії та України. 

Українську сторону на заході представляла Всеукраїнська Асоціація об'єднаних територіальних громад. У складі делегації Буковину представляла Новоселицький міський голова Марія Нікорич. 

Учасники зустрічі обговорили спільні кроки у здійсненні реформи децентралізації, перспективи і проблеми розвитку місцевого самоврядування у кожній країні. Також домовились про взаємодію та співпрацю заради розвитку і процвітання територіальних громад, які представляють, підтримали єдині європейські підходи до розвитку системи місцевого самоврядування, обговорили дорожню карту руху муніципалітетів шляхом вступу до Європейського Союзу.

Детальна інформація за посиланням https://hromady.org/istorichna-zustrich-asociacij-miscevogo-samovryaduvannya/?fbclid=IwAR2BEN9sWnoKn_8mxUGMaa_AS4yw0h9fUPOC9naZF9NkJNLm3JBRBSdYLzc
 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь