Знайомство з застосунком "ЕкоЗагроза"

Дата: 06.02.2024 11:33
Кількість переглядів: 83

Фото без опису

Сьогодні представники державної екологічної інспекції Карпатського округу: начальник відділу државного екологічного нагляду (контролю) водних ресурсів, тваринного світу та біоресурсів Людмила Брушнівська, начальник відділу државного екологічного нагляду (контролю) за поводженням з відходами та небезпечними хімічними речовинами Валерій Латковський та головний спеціаліст відділу државного екологічного нагляду (контролю) земельних ресурсів Сергій Андроник,  презентували представникам органів місцевого самоврядування нашої громади  веб ресурс «ЕкоЗагроза». 

Учасники ознайомилися з процедурою внесення електронних звернень від громадян, які  стали свідками порушень вимог природоохоронного законодавства.

За словами Людмили Брушнівської, головна мета таких зустрічей – це інформаційно-роз’яснювальна робота щодо популяризації функціонування веб застосунку «ЕкоЗагроза», важливості даного веб ресурсу в частині забезпечення прав людини на безпечне довкілля, а також співпраці громадян з органами влади в частині охорони та збереження навколишнього природного середовища.

У зустрічі взяла участь міський голова Марія Нікорич, яка зауважила на важливості дії даного застосунку. В першу чергу - щодо виявлення порушників довкілля.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь