Новоселицька міська громада
Чернівецька область,Чернівецький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Намір про зміни тарифів на послуги із перевезення та захоронення твердих побутових відходів

Дата: 23.01.2024 09:25
Кількість переглядів: 94

Фото без опису

Інформуємо споживачів про намір КП «Новоселицька міська тепломережа» щодо зміни цін/тарифів на комунальні послуги – послуги із перевезення та захоронення твердих побутових відходів.

На виконання пунктів 2 та 3 розділу ІІ Порядку інформування споживачів про намір зміни цін/тарифів на комунальні послуги з обґрунтуванням такої необхідності, затвердженого Наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України №130 від 05.06.2018р. комунальне підприємство «Новоселицька міська тепломережа» інформує споживачів  комунальних послуг про намір зміни цін/тарифів на перевезення та захоронення твердих побутових відходів.

Орган уповноважений встановлювати тариф-виконавчий комітет Новоселицької міської ради. 

Зауваження та пропозиції приймаються за адресою: 60300 Чернівецька область, Чернівецький р-н, м. Новоселиця, вул. Центральна,140 (КП «Новоселицька міська тепломережа») або вул. Каштанова,7 (міська рада, відділ ЖКГ, транспорту, благоустрою та охорони навколишнього середовища) до 14 лютого 2024 року.

E-mail: vyjkg-nov@ukr.net, novmeria@gmail.com


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь