Новоселицька міська громада
Чернівецька область,Чернівецький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулася чергова сесія міської ради

Дата: 22.02.2024 14:10
Кількість переглядів: 142

Фото без опису

Відбулося засідання ХХХХІ чергової сесії Новоселицької міської ради VІII скликання, яке вела Новоселицький міський голова Марія НІКОРИЧ.

Перед початком пленарного засідання депутати та запрошені хвилиною мовчання вшанували пам’ять полеглих захисників України.

На порядок денний сесії було винесено понад сто питань. Головне – звіт міського голови Марії НІКОРИЧ про діяльність міської ради за 2023 рік.

Депутати заслухали звіти про виконання міського бюджету Новоселицької міської ради за 2023 рік та поліцейських офіцерів громади про проведену роботу за 2023 рік; внесли зміни та доповнення до Програми покращення умов обслуговування платників податків міста Новоселиця та населених пунктів, що входять до складу Новоселицької міської територіальної громади  в центрі обслуговування платників податків Новоселицької ДПІ Головного Управління ДПС  України Чернівецької області  та збільшення надходжень  до державного та місцевих бюджетів   на 2021-2025 роки, затвердивши її в новій редакції та затвердили Програму «Підтримки Сил територіальної оборони ЗСУ» на 2024-2025 роки. А ще – внесли зміни до Програми надання фінансової допомоги для лікування окремих груп населення за певними категоріями захворювань, їх соціальної підтримки та зміцнення матеріально-технічної бази закладів охорони здоров'я розташованих на території Новоселицької  МТГ  на 2024 рік.

Своїм рішенням депутати продовжили термін дії контракту з директором інклюзивно-ресурсного центру Комунальної установи «Новоселицький інклюзивно-ресурсний центр» Любов’ю ВЛАСОВОЮ та достроково припинили повноваження депутата Новоселицької міської ради VIII скликання Ольги ЦУРКАН. 

Депутатами міської ради розглянуто і обговорено ряд інших питань – з яких прийнято відповідні рішення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь