Звіт поліцейських офіцерів громади про проведену роботу за 2023 рік

Дата: 22.02.2024 16:37
Кількість переглядів: 48

Фото без опису

Робота поліцейських офіцерів громади за напрямками діяльності перш за все спрямована на забезпечення належної взаємодії з мешканцями громади, трудовими колективами організації та установ, громадськими формуваннями на території обслуговування на засадах партнерства.

Так перед тим як розпочати нагадаємо, що Новоселицька ОТГ охоплює в себе 14 населених пунктів, які обслуговують три поліцейських офіцерів громади: 1 Лях В.В; 2 Туряк С.Д; 3 Нікітоя О.О.

За 2023 рік ПОГ розглянули 290 матеріалів жителів громади, 45 обслугованих викликів на спец лінію 102, здебільшого це домашні насильства різного характеру та дрібні хуліганства тощо.

За попередній рік було перевірено 67 осіб які вчиняють, вчинили домашнє насильство, 44 кривдника взято на профілактичний облік, також винесено 31 заборонних термінових приписів, та складено і скеровано до суду 29 протоколів про вчинення адміністративного правопорушення передбаченим статтею 173-2 КУпАП.

Що стосується охорони та захисту прав дітей - відвідано 72 сім’ї що опинились у складних життєвих обставинах, та складено 4  адміністративних протоколів за статтею 184 КУпАП за ( невиконання батьками обов’язків щодо не виховання дітей), проведено 60 профілактичних бесід у навчальних закладах з учнями та працівниками закладів.

У сфері громадської безпеки - притягнуто  4 особи до відповідальності передбаченим статтею 44 КУпАП (Незаконні виробництва придбання, зберігання перевезення наркотичних засобів без мети збуту, це в загалом всі Кримінальні правопорушення передбаченні статтею 309 КК України, які були закриті у зв’язку із малою кількості наркотичних засобів які не дотягували до Кримінальної відповідальності.

За статтею 51 КУпАП (дрібне викрадення чужого майна)  було притягнуто 7 осіб, що стосується сфери благоустрою, було притягнуто 5 осіб до відповідальності передбаченим ст. 152 КУпАП.

Також притягнуто 7 осіб за порушення правил торгівлі за ст. 156 КУпАП., 14 осіб було притягнуте за статтею 173 КУпАП (дрібного хуліганства). Складено 31 постанову за куріння тютюнових виробів та 40 постанов за розпивання слабоалкогольних напоїв у заборонених місцях. Що стосується адміністративного нагляду було складено 8 протоколів адміністративного правопорушення передбачених ст. 187 порушення нагляду. Це що стосується блоку громадської безпеки.

Що стосується сфери безпеки дорожнього руху - за порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження ТЗ, (ДТП) притягнуто до відповідальності  передбаченим статтею 124 КУпАП 5 осіб. За статтею 122 КУпАП це в цілому, порушення розмітки, правил зупинки, стоянки, правила обгону , тощо 155   постанов.

У сфері дозвільної системи: перевірено 127 власників зброї, на правила зберігання та утримання в умов глаткоствольної та нарізної зброї.

За матеріалами ПОГ, 25 відомостей було внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань, розкрито кримінальних правопорушень 11, це або самостійно або спільно із іншими підрозділами ВП №6 (м. Новоселиця ).

Також на протязі всього 2023 року, періодично були здійснені нічні патрулювання Новоселицької ТГ, самостійно або з іншими підрозділами груп реагування патрульної поліції ювенальної поліції, та іншими підрозділами.

 Спільно із Вашою підтримкою, ми будемо старатись зробити безпечнішим для людей Новоселицьку ОТГ.

Поліцейський офіцер громади                                             Олексій НІКІТОЯ

Поліцейський офіцер громади                                                   Сергій ТУРЯК 

https://rada.info/upload/users_files/04062050/00ae1c8bfdda469a2b425cad556378ec.pptx


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь