До уваги мешканців багатоквартирних будинків міста!

Дата: 08.04.2024 09:35
Кількість переглядів: 100

Фото без опису

Новоселицька міська рада інформує, що Чернівецька філія ТОВ «Газорозподільні мережі України»  відповідно до п.3 статті 19 розділу V Закону України «Про житлово-комунальні послуги», Порядку технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання у багатоквартирному будинку та Типового договору на технічне обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання багатоквартирного будинку до кінця квітня 2024 року буде проводити роботи з технічного обслуговування (контроль за технічним станом, перевірка на загазованість, виявлення місць витоку газу, очищення, змащення, регулювання та інші операції з утримання працездатності і справності системи газопостачання) внутрішньобудинкових газових мереж за наступними адресами:

     1.  м. Новоселиця, вул. Каштанова,8

     2. м. Новоселиця, вул. Кремльова,9

     3. м. Новоселиця, вул. Кремльова,12

     4. м. Новоселиця, вул. М. Грушевського,6

     5. м. Новоселиця, вул. Пирогова,22

     6. м. Новоселиця вул. Хотинська,31А

Технічне обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання у багатоквартирних будинках здійснюється за рахунок співвласників такого багатоквартирного будинку.

Періодичність технічного обслуговування залежить від строку експлуатації мереж внутрішньобудинкових систем, строк експлуатації яких менше 25 років, мають обслуговуватись один раз на 5 років, якщо строк експлуатації понад 25 років - раз на 3 роки. Рахунок на оплату буде надаватись у тому місяці, у якому буде проводитись технічне обслуговування за визначеним графіком. Відповідно плата за роботи буде нараховуватись раз на 3 або 5 років.

НАГОЛОШУЄМО, ЩО ВЧАСНЕ ПРОВЕДЕННЯ ФАХОВОГО ТО ГАЗОВИХ МЕРЕЖ ВАШОГО БУДИНКУ- ЦЕ ВАША БЕЗПЕКА І БЕЗПЕКА ВАШИХ БЛИЗЬКИХ ПРИ КОРИСТУВАННІ ГАЗОМ.  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь