Чергова допомога військовим

Дата: 11.04.2024 17:11
Кількість переглядів: 267

Цього разу її надали жителі с.Слобода. Так, родина Білоус (Іван та Лариса) надали  автомобіль УАЗ, який у них давно стояв. Сільські майстри його капітально відремонтували і передали в 10 гірскоштурмову бригаду ЗСУ. За словами місцевого волонтера Олександра Кожухаря, кошти збирали як кажуть «з світу по нитці». Це і школярі та їх батьки долучилися (зібрано 16300 грн), колядували (42050 грн та 80 євро), місцеві «італійці» з-за кордону зробили вагомий внесок, а саме – Ілля Скрипник та Наталія Мацнєва. Окрім авто придбано маскувальні сітки, генератор бензиновий, запчастини на військове авто Mitsubishi L200, надано грошову допомогу для забезпечення морської піхоти, де служить слобідчанин Микола Формос.

  • Багато ще зроблено, для нас це буденність, - каже Олександр. - Раді надати допомогу кожному, хто її потребує. Дякую кожному, хто долучився до співпраці і продовжує підтримувати наші Збройні Сили.

Знаєте, часом опускаються руки дивлячись на поведінку людей, яких не торкається війна, але коли згадую, що там мої рідні, друзі, знайомі… Є вже й такі, хто ніколи не буде поряд... Стає важко і боляче…

Ми маємо допомагати! Ми маємо Перемогти!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь