Благодійна вистава на допомогу ЗСУ

Дата: 17.04.2024 15:11
Кількість переглядів: 45

Фото без опису

Сьогодні у будинку культури м.Новоселиця відбувся благодійний спектакль на допомогу воїнам – землякам. 
До громади завітали студенти Чернівецького обласного фахового коледжу мистецтв ім. С.Воробкевича та їх художній керівник Костянтин МАДЕЙ.

Виставу «Мораль пані Дульської» (автор Габріеля Запольска) відвідали учні закладів освіти громади та студенти Новоселицького медичного коледжу Буковинського державного медичного університету.

Присутніх на благодійній виставі привітав Перший заступник Новоселицького міського голови Сергій АРСЕНІЙ, який подякував юним театралам за організацію благодійного заходу та присутнім – за активну громадянську позицію. Побажав всім присутнім швидкої перемоги і миру. 

Також Сергій АРСЕНІЙ вручив дирекції Чернівецького обласного фахового коледжу мистецтв ім. С.Воробкевича подяку виконавчого комітету Новоселицької міської ради за організацію благодійної акції.

Дійство відбулось у теплій дружній атмосфері. Особливі оплески глядачів лунали, коли на сцені виступав Роман РІТЕР, студент коледжу, випускник Новоселицького ліцею №1.

Під час благодійної вистави було зібрано 13 тисяч гривень, які будуть направлені на допомогу воїнам ЗСУ – нашим землякам.

Слава Збройним силам України!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь