Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення кандидатури старости

Дата: 22.04.2024 10:31
Кількість переглядів: 68

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення кандидатури старости

           Новоселицька міська  рада інформує про проведення громадського обговорення у формі зібрання підписних листів  кандидатури  на посаду старости   Зеленогайського  старостинського округу № 7  Новоселицької міської ради, які відбудуться   на території старостинського округу.

          Ініціатор громадського обговорення шляхом зібрання підписних листів  – міський голова Марія НІКОРИЧ, за пропозицією депутатів міської ради.

          Розпорядження міського голови від «22»   квітня  2024 року  №68-р «Про проведення громадського  обговорення кандидатури старости Зеленогайського  старостинського округу №7 Новоселицької міської ради» розміщено на офіційному веб- сайті Новоселицької міської ради.

           Громадське обговорення у формі зібрання підписних листів Зеленогайського старостинського округу №7 проводить Організаційний комітет, який затверджений Розпорядженням міського голови. Право голосу на громадському обговоренні мають тільки жителі села Зелений Гай, які є громадянами України і мають право голосу на виборах, виборча адреса (реєстрація) яких віднесена до території Зеленогайського старостинського округу №7. Інші учасники обговорення, які не зареєстровані на території старостинського округу, беруть участь у громадському обговоренні без права голосу.

Для реєстрації особам необхідно пред’явити паспорт громадянина України (тимчасове посвідчення громадянина України - для осіб, нещодавно прийнятих до громадянства України).

           Громадське обговорення у формі зібрання підписних листів  відбудеться:

з «06» травня 2024 року  по «17» травня 2024 року щоденно з 9.00 по 12.00 год.

          За додатковою інформацією щодо проведення громадського обговорення у формі зборів громадян  прохання звертатися до виконавчого комітету Новоселицької міської  ради за тел. 5-09-88

 

 

 

             Організаційний комітет з проведення громадського обговорення

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь