Новоселицька міська громада
Чернівецька область,Чернівецький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Дорогі, любі наші матері!

Дата: 12.05.2024 08:00
Кількість переглядів: 81

Щороку в другу неділю травня ми відзначаємо День матері! Це свято – прояв любові до тих, хто подарував нам життя.

Материнство ‒ безцінний дар, вічне джерело людського буття, основа сім'ї та роду. Немає дорожчої і ріднішої людини, ніж мама, яка дала нам життя, навчила мудрості і благословила на добрі справи та починання Саме мудрі і добрі мамині уроки є головним дороговказом на життєвому шляху, а її любов ‒ надійним оберегом.

Сьогодні, у складні часи російської агресії проти України, материнське серце болить за усіх, хто боронить наш край від зазіхань підступного ворога. Земний уклін усім матерям, чиї сини і доньки захищають нашу рідну землю. Особлива подяка матерям полеглих захисників України. Ми перед вами у вічному боргу. Самовідданість, героїзм і мужність ваших дітей ‒ це насамперед ваша заслуга.

У цей святий для кожного з нас день низько вклоняємося й щиро дякуємо вам, дорогі наші матері, за ваше велике серце, за ніжність і ласку, за безмежне терпіння і щоденну копітку працю.

Нехай світлом і добром відгукуються у душах дітей ваші нескінченні турботи, терпіння, любов і відданість! Господнього благословення вам і вашим родинам!

З повагою Марія НІКОРИЧ, голова Новоселицької МТГ



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь