Дорогі, любі наші матері!

Дата: 12.05.2024 08:00
Кількість переглядів: 65

Щороку в другу неділю травня ми відзначаємо День матері! Це свято – прояв любові до тих, хто подарував нам життя.

Материнство ‒ безцінний дар, вічне джерело людського буття, основа сім'ї та роду. Немає дорожчої і ріднішої людини, ніж мама, яка дала нам життя, навчила мудрості і благословила на добрі справи та починання Саме мудрі і добрі мамині уроки є головним дороговказом на життєвому шляху, а її любов ‒ надійним оберегом.

Сьогодні, у складні часи російської агресії проти України, материнське серце болить за усіх, хто боронить наш край від зазіхань підступного ворога. Земний уклін усім матерям, чиї сини і доньки захищають нашу рідну землю. Особлива подяка матерям полеглих захисників України. Ми перед вами у вічному боргу. Самовідданість, героїзм і мужність ваших дітей ‒ це насамперед ваша заслуга.

У цей святий для кожного з нас день низько вклоняємося й щиро дякуємо вам, дорогі наші матері, за ваше велике серце, за ніжність і ласку, за безмежне терпіння і щоденну копітку працю.

Нехай світлом і добром відгукуються у душах дітей ваші нескінченні турботи, терпіння, любов і відданість! Господнього благословення вам і вашим родинам!

З повагою Марія НІКОРИЧ, голова Новоселицької МТГ



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь