Новоселицька міська громада
Чернівецька область,Чернівецький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Хай живе « Джура»!

Дата: 16.05.2024 17:21
Кількість переглядів: 153

16 травня 2024 року відбувся територіальний етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри “Сокіл” (“Джура”).

У наш нелегкий, тривожний час, коли український народ безстрашно відстоює незалежність і цілісність рідної України, важливим завданням, всіх дорослих і юних громадян є плекання у своїх душах патріотичних почуттів, національної гідності, високої самосвідомості та активної громадської позиції

Всеукраїнська дитячо-юнацька військово-патріотична гра «Джура» («Сокіл») – це системна форма позакласної роботи з національно-патріотичного виховання учнівської молоді, один з найважливіших заходів реалізації Стратегії національно-патріотичного виховання дітей та молоді.

На урочистому відкритті змагань були присутні рої всіх закладів освіти громади: старша, середня і молодша групи.

Під час урочистого відкриття територіального етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри “Сокіл” (“Джура”) до учасників змагань звернулась Новоселицький міський голова Марія Нікорич: «Я щиро вітаю учасників гри – юних патріотів і бажаю кожному з вас успіхів, наполегливої і справедливої боротьби у грі. Успішних стартів і переможного вам фінішу! А нашій Україні – перемоги!»

Також, Марія Іллінічна вручила подяки та подарунки переможцям вікторини до Дня Європи:

Скіцко Юрію, учню 2 класу Котелівського ліцею;

Ванзяку Максиму, учню 10 класу Котелівського ліцею;

Рокочі Анні, чениці 8 класу Новоселицького ліцею №3.

А всі заклади освіти отримали спортивний інвентар для занять фізичною культурою і спортом.

За підсумками змагань у середній вікової категорії перемогу здобув рій «Побратими» Новоселицького ліцею №1. Друге місце посів рій «Патріот» Новоселицького ліцею №2. А на третьому місці – рій «Славні козаки» Маршинецького ліцею.

В старшій віковій категорії, перемогу здобув рій «100% козаки» Рокитненського ліцею. На другому місці – рій «Гайдамаки» Динівецького ліцею. А третє місце посів рій «Патріоти» Котелівського ліцею.

На урочистому закритті переможцям та призерам вручено Кубки та грамоти, а також цінні подарунки.

Гра “Джура” має дуже велике значення, адже вона виховує силу духу, міць, робить учасників відповідальними та бути готовим до складних ситуацій у житті!

Разом ми можемо долати всі труднощі і перемагати.

Тримаємо стрій!

Разом до перемоги!

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь