Хай живе « Джура»!

Дата: 16.05.2024 17:21
Кількість переглядів: 130

16 травня 2024 року відбувся територіальний етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри “Сокіл” (“Джура”).

У наш нелегкий, тривожний час, коли український народ безстрашно відстоює незалежність і цілісність рідної України, важливим завданням, всіх дорослих і юних громадян є плекання у своїх душах патріотичних почуттів, національної гідності, високої самосвідомості та активної громадської позиції

Всеукраїнська дитячо-юнацька військово-патріотична гра «Джура» («Сокіл») – це системна форма позакласної роботи з національно-патріотичного виховання учнівської молоді, один з найважливіших заходів реалізації Стратегії національно-патріотичного виховання дітей та молоді.

На урочистому відкритті змагань були присутні рої всіх закладів освіти громади: старша, середня і молодша групи.

Під час урочистого відкриття територіального етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри “Сокіл” (“Джура”) до учасників змагань звернулась Новоселицький міський голова Марія Нікорич: «Я щиро вітаю учасників гри – юних патріотів і бажаю кожному з вас успіхів, наполегливої і справедливої боротьби у грі. Успішних стартів і переможного вам фінішу! А нашій Україні – перемоги!»

Також, Марія Іллінічна вручила подяки та подарунки переможцям вікторини до Дня Європи:

Скіцко Юрію, учню 2 класу Котелівського ліцею;

Ванзяку Максиму, учню 10 класу Котелівського ліцею;

Рокочі Анні, чениці 8 класу Новоселицького ліцею №3.

А всі заклади освіти отримали спортивний інвентар для занять фізичною культурою і спортом.

За підсумками змагань у середній вікової категорії перемогу здобув рій «Побратими» Новоселицького ліцею №1. Друге місце посів рій «Патріот» Новоселицького ліцею №2. А на третьому місці – рій «Славні козаки» Маршинецького ліцею.

В старшій віковій категорії, перемогу здобув рій «100% козаки» Рокитненського ліцею. На другому місці – рій «Гайдамаки» Динівецького ліцею. А третє місце посів рій «Патріоти» Котелівського ліцею.

На урочистому закритті переможцям та призерам вручено Кубки та грамоти, а також цінні подарунки.

Гра “Джура” має дуже велике значення, адже вона виховує силу духу, міць, робить учасників відповідальними та бути готовим до складних ситуацій у житті!

Разом ми можемо долати всі труднощі і перемагати.

Тримаємо стрій!

Разом до перемоги!

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь