Новоселицька міська громада
Чернівецька область,Чернівецький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулася чергова сесія Новоселицької міської ради

Дата: 06.06.2024 13:26
Кількість переглядів: 441

Фото без опису

Пленарне засідання чергової сесії міської ради вела міський голова Марія Нікорич.

Вже традиційно, перед початком засідання депутати та запрошені хвилиною мовчання вшанували пам’ять усіх: військових, цивільних, дітей, усіх, хто міг би ще жити, але загинув внаслідок російської агресії.

Голова міської територіальної комісії Микола Каліструк ознайомив  присутніх з рішенням комісії та привів до присяги нового депутата за списками партії «Європейська солідарність» Сергія Білоуса.

Перший заступник міського голови Сергій Арсеній (голова комісії з  проведення громадського обговорення кандидатури старости Зеленогайського старостинського округу №7) ознайомив присутніх з результатами обговорення та рішенням комісії. Із 1412 жителів села, що мають право голосу, скористались ним 315 зеленогайців, при цьому 311 з них віддали свої голоси Ірині Бумбак. Тож комісія рекомендувала її кандидатуру на посаду старости Зеленогайського старостинського округу №7. Депутати одноголосно підтримали кандидатуру Ірини Бумбак на посаду старости.

В ході пленарного засідання депутати міської ради внесли зміни до персонального складу постійної комісії міської ради та до структури, загальної чисельності апарату виконавчого комітету й виконавчих органі міської ради, а  також до кількісного та персонального складу виконавчого комітету.

Загалом депутатами розглянуто понад сімдесят питань порядку денного. Зокрема, заслухали звіти керівників комунальних установ і підприємств міської ради щодо виконання фінансових планів за перших три місяці цього року. Схавлили зміни до фінансового плану Новоселицької лікарні, пов’язані з необхідністю проведення ремонту в дитячому відділенні. Заслухали звіт про виконання бюджету-2024 у І-му кварталі. Традиційно значна кількість питань, що обговорювалися, - земельні. З усіх питань, що виносилися на обговорення порядку денного – прийнято відповідні рішення.

На завершення, Марія Нікорич привітала з днем народження депутата Доріна Кирно, а журналістів – з професійним святом.

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь