Відбулася чергова сесія Новоселицької міської ради

Дата: 06.06.2024 13:26
Кількість переглядів: 398

Фото без опису

Пленарне засідання чергової сесії міської ради вела міський голова Марія Нікорич.

Вже традиційно, перед початком засідання депутати та запрошені хвилиною мовчання вшанували пам’ять усіх: військових, цивільних, дітей, усіх, хто міг би ще жити, але загинув внаслідок російської агресії.

Голова міської територіальної комісії Микола Каліструк ознайомив  присутніх з рішенням комісії та привів до присяги нового депутата за списками партії «Європейська солідарність» Сергія Білоуса.

Перший заступник міського голови Сергій Арсеній (голова комісії з  проведення громадського обговорення кандидатури старости Зеленогайського старостинського округу №7) ознайомив присутніх з результатами обговорення та рішенням комісії. Із 1412 жителів села, що мають право голосу, скористались ним 315 зеленогайців, при цьому 311 з них віддали свої голоси Ірині Бумбак. Тож комісія рекомендувала її кандидатуру на посаду старости Зеленогайського старостинського округу №7. Депутати одноголосно підтримали кандидатуру Ірини Бумбак на посаду старости.

В ході пленарного засідання депутати міської ради внесли зміни до персонального складу постійної комісії міської ради та до структури, загальної чисельності апарату виконавчого комітету й виконавчих органі міської ради, а  також до кількісного та персонального складу виконавчого комітету.

Загалом депутатами розглянуто понад сімдесят питань порядку денного. Зокрема, заслухали звіти керівників комунальних установ і підприємств міської ради щодо виконання фінансових планів за перших три місяці цього року. Схавлили зміни до фінансового плану Новоселицької лікарні, пов’язані з необхідністю проведення ремонту в дитячому відділенні. Заслухали звіт про виконання бюджету-2024 у І-му кварталі. Традиційно значна кількість питань, що обговорювалися, - земельні. З усіх питань, що виносилися на обговорення порядку денного – прийнято відповідні рішення.

На завершення, Марія Нікорич привітала з днем народження депутата Доріна Кирно, а журналістів – з професійним святом.

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь