Новоселицька міська громада
Чернівецька область,Чернівецький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Пощирюємо гарний досвід впровадження проєкту

Дата: 24.06.2024 14:59
Кількість переглядів: 77

Фото без опису

20-21 червня у місті Кам'янець-Подільський відбувся дводенний захід для фахівчинь/ців Центрів професійного та креативного розвитку ProfCreCamp, участь у якому прийняли фахівчині Центру, який в нашій громаді облаштовано завдяки  співпраці з «Агенцією розвитку громад Буковини» та участі у проєкті «Об’єднання громад – задля сталого економічного зростання (ConCom4EG)» за фінансової підтримки Європейського Союзу.

Від нашої громади досвідом та проміжними підсумками реалізації проєкту ділилися фахівчині Центру Лариса Гуцуляк, Яна Дисар - студія кулінарного мистецтва «Смак», Валентина Гушила, Ірина Процюк - студія швейної справи «Чарівна голка».

Зустріч видалася надзвичайно змістовною та креативною. Йшла мова про можливості зростання Центрів професійного та креативного розвитку завдяки подальшій проєктній діяльності, корисності інноваційного та STEM підходів для формування Центрів.  На заході відбувалися різні цікаві майстер-класи в яких кожна могла себе показати.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь