Новоселицька міська громада
Чернівецька область,Чернівецький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Представник від Новоселицької громади відвідав Данію в рамках двосторонньої співпраці

Дата: 25.06.2024 11:24
Кількість переглядів: 65

Фото без описуПредставники 9 українських громад разом з представниками U-LEAD з Європою відвідали муніципалітет Гульборгсунн (Данія) в рамках двосторонньої співпраці між країнами. Від Новоселицької громади участь у навчальній поїздці – стажуванні взяв староста Маршинецького старостинського округу Георгій НІКІТОВИЧ. Це вже 5 поїздка від нашої громади з обміну досвідом «Зелене та децентралізоване енергетичне планування».

Учасники стажування ознайомилися з доповіддю про вступ до енергетичного планування України та Угодою мерів за клімат та енергію, відвідали КП Гульборгсунну, яке займається управлінням мережею теплопроводу, та теплові й біогазові установки Kettinge, ознайомилися з роботою центрального опалення, яке належить користувачам, на основі сонячних панелей і біомаси (районна опалювальна станція Væggerløse), ознайомилися з принципом роботи місцевих вітряків на суші та з виробництвом електроенергії на основі сонячних батарей, познайомилися з приватними підприємцями з виробництва енергії.

Загалом поїздка видалася дуже змістовною та дала можливість окреслити подальші кроки в стратегічному енергетичному співробітництві між країнами, зокрема муніципалітетами.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь