Новоселицька міська громада
Чернівецька область,Чернівецький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Шановна громадо!

Дата: 28.06.2024 08:34
Кількість переглядів: 52

Фото без опису

Вітаю всіх з визначним державним святом – Днем Конституції України!

Рівно 28 років тому наша держава отримала Основний Закон, що гарантує фундаментальне закріплення нашої незалежності та навіки закарбовану волю українського народу жити у власній суверенній, соборній країні.

В умовах сучасних жорстоких реалій, збройної агресії російської федерації і її повномасштабного вторгнення на територію України, основоположні права людини не підлягають обмеженню. Адже  положення Конституції України визнають найвищою соціальною цінністю людину, її життя і здоров’я, честь і гідність, недоторканність і безпеку.

Схиляємо голови перед пам’яттю тих, хто поклав своє життя за нашу країну, за кожного з нас.

Дякуємо нашим захисникам, за те, що вже втретє з моменту відкритої війни росії проти України, ми відзначаємо День Конституції!

Наша нація виросла на землі, що дихає історією, і ми завжди готові стояти пліч-о-пліч, захищаючи нашу українську землю та народ.

Віримо, що зовсім скоро настане переможний мир. Та усі демократичні засади, закріплені в основному документі, служитимуть нам на благо та на розбудову процвітаючої України.

З вірою в Перемогу і вдячністю нашим воїнам! Слава Україні!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь