Новоселицька міська громада
Чернівецька область,Чернівецький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Розпочинаємо співдробітництво з Миргородською громадою

Дата: 04.07.2024 15:40
Кількість переглядів: 66

Фото без опису

В кабінеті міського голови Марії НІКОРИЧ відбулася онлайн зустріч з представниками Миргородської міської територіальної громади - голови Сергія СОЛОМАХИ, його заступниці- начальниці управління економічного розвитку та інвестицій Наталії МОЛОЧКО і начальниці відділу стратегічного планування, інвестиційної політики та енергоменеджменту, управління економічного розвитку та інвестицій Миргородської міської ради Інни РУБАН. Мова йшла щодо подальшої співпраці та укладання меморандуму про співробітництво між громадами.

Дружні зв'язки сприятимуть зміцненню соціально - економічного розвитку громад, а  їх міжнародні зв'язки розширять коло потенційних партнерів з обох сторін для мобілізації наявних ресурсів і нових напрацювань та інструментів розвитку у різних  сферах життєдіяльності громад. Також це сприятиме  розвитку міжкультурних відносин.

Марія НІКОРИЧ висловила подяку за виявлену довіру до досвіду Новоселицької громади та окреслила ряд стратегічних  кроків до розбудови та зміцнення дружби, а також тих викликів, які стоять перед  громадами у зв'язку з  повномасштабним вторгненням.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь