Новоселицька міська громада
Чернівецька область,Чернівецький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Успішний досвід співпраці міської ради, спонсорів, батьків та працівників комунальної установи на благо розвитку спорту в громаді

Дата: 19.07.2024 11:30
Кількість переглядів: 433

Фото без опису

Створення належних умов для занять фізичною культурою та спортом, утримання у належному стані спортивних споруд - запорука гармонійного розвитку дітей та молоді нашої громади. Не дивлячись на те, що в умовах повномасштабної війни з російським агресором бюджетні можливості для фінансування зазначених видатків є обмежені, Новоселицька міська рада підтримала ініціативу КУ «Фізкультурно-оздоровчий клуб «Новоселиця» щодо завершення ремонту приміщення залу дзюдо у місті Новоселиця.

З метою забезпечення комфортного температурного режиму у залі дзюдо та велобазі,  економії енергоресурсів,  встановили новий газовий котел та налагодили роботу автономної системи забезпечення теплом.  

Здійснили роботи щодо утеплення фасаду, частково замінили вікна та двері,  зробили косметичний ремонт у приміщеннях, оновили фасад, вимощення  навколо споруди.

Придбали різноманітний спортивний інвентар для якісного проведення навчально-виховного процесу та підготовки до різноманітних змагань.

Висловлюємо щиру подяку батьківському комітету та спонсорам Ротарю Євгенію, Савці Руслану, Поштаріці Маріну, Алупій Роману, Хмелю Вадиму та всім батькам вихованців секції дзюдо, які надали допомогу. Дякуємо  працівникам КУ «ФОК «Новоселиця» за створення належних умов розвитку боротьби у нашій громаді та високі показники своїх вихованців.  

Впевнені в тому, що даний приклад успішної взаємодії буде поширений не тільки у спортивній галузі нашої  громади.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь