Новоселицька міська громада
Чернівецька область,Чернівецький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Делегація Новоселицької міської ради знайомилася з проєктним досвідом Солотвинської селищної ради

Дата: 23.07.2024 15:13
Кількість переглядів: 49

Фото без описуМинулого тижня делегація Новоселицької міської ради у складі голови громади Марії НІКОРИЧ та головного спеціаліста відділу економічного розвитку, інвестицій та закупівель Віталія Чеботаря відвідали Солотвинську громаду.

Солотвинська селищна рада у партнерстві зі Спілкою адвокатів Марамуреша (Румунія) та Асоціацією адвокатів Марамуреша, за підтримки Посольства Румунії в Україні і Консульства Румунії в Солотвині запросили представників 10 громад.

Зустріч стала унікальною можливістю дізнатися від провідних експертів про те, як ефективно реалізувати та управляти проєктами, що фінансуються за кошти ЄС.

В рамках заходу учасники відвідали ЦНАП, Центр безпеки, інклюзивно - ресурсний центр, ліцей, АЗПСМ та Консульство Румунії.

Спікери розповідали про діючі програми Румунія -Україна, Угорщина- Словаччина - Румунія - Україна та пріоритетні напрямки транскордонного співробітництва. Розповіли про результати участі селищної ради в таких проєктах та наочно показали, що було придбано та зроблено за грантові кошти.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь