Новоселицька міська громада
Чернівецька область,Чернівецький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Свято медичних працівників

Дата: 25.07.2024 16:27
Кількість переглядів: 634

Сьогодні у будинку культури м.Новоселиця відбулися урочистості з нагоди Дня медичного працівника, яке відзначатимемо у суботу, 27 липня.

Перед початком заходу його учасники вшанували хвилиною мовчання пам’ять усіх, хто міг би ще жити, але російська агресія проти України обірвала їхні життя.

Звертаючись до представників найгуманнішої професії міський голова Марія Нікорич подякувала всім працівникам охорони здоров'я за невтомну благородну працю, милосердя, відданість своїй професії. Побажала їм міцного здоров'я, щастя, достатку та благополуччя. «Нехай незмінною нагородою за вашу роботу буде вдячність тих, кому ви подарували радість життя та віру в свої сили.»

Марія Нікорич відзначила ряд представників медичної галузі громади грамотами виконвчого комітету міської ради «За сумлінну працю в закладах охорони здоров'я, високу громадянську позицію і активну участь в суспільно-громадському житті громади та з нагоди відзначення професійного свята – Дня медичного працівника.»

Своїх колег зі святом привітали головний лікар КНП «Новоселицька лікарня» Руслан Романюк, головний лікар КНП «Центр «ПРОМІНЬ ЗДОРОВ’Я» В’ячеслав Бежан, в.о.директора Новоселицький медичний фаховий коледж Ірина Плачинта.

Також до вітань на адресу медичних працівників долучилися представники сусідніх громад – Василь Бабій - Боянської та Денис Павленчук – Топорівської.

Незабутньої атмосфери святу додали виступи аматорів сцени громади.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь