Новоселицька міська громада
Чернівецька область,Чернівецький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Виставка "Стара фотографія розповідає..."

Дата: 26.07.2024 15:51
Кількість переглядів: 242

Фото без опису

Сьогодні у фоє Будинку культури м.Новоселиця відбулося відкриття виставки «Стара фотографія розповідає…» зорганізованої у рамках проєкту  "Зберігаючи традиції та звичаї румунської спільноти – створюємо єдність задля злагоди в Україні ". Головні експонати виставки – старі чорно білі світлини наших предків, на яких закарбовано пам’ятні події. 

- Ми маємо пам’ятати свою історію, зберегти її і передати нашим нащадкам. Це - наш обов’язок, - зауважила у своєму виступі міський голова Марія Нікорич, під час відкриття виставки.

 У заході взяли участь і виступили голова ГО "Новоселицька Агенція економічного розвитку та транскордонної співпраці" Світлана Скрикуляк та голова АПОП «Золотий колос», Почесний громадянин м.Новоселиця Степан Глігор.

Особливого настрою учасникам заходу додав народний аматорський колектив «Церенкуца». 

Проект реалізує ГО "Новоселицька Агенція економічного розвитку та транскордонної співпраці" спільно Новоселицької МТГ, який фінансується Управлінням культури Чернівецької ОДА.

Фото світлини за посиланням. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь