Новоселицька міська громада
Чернівецька область,Чернівецький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новоселицьку громаду відвідали парнери з Данії

Дата: 13.09.2024 15:50
Кількість переглядів: 45

Фото без опису

У рамках Двосторонньої співпраці з Данією нашу громаду з робочим візитом відвідала делегація муніципалітету Гульборгсунн – Фреде Данборг, проєктний менеджер Двосторонньої співпраці та Анна Топп Густавсен, заступник проєктного менеджера.

За круглим столом міський голова Марія Нікорич разом із представниками данської делегації обговорили міжнародне співробітництво як пріоритет розвитку Новоселицької громади. Під час обговорення було продемонстровано презентації міжнародних проєктів, які було впроваджено у громаді.

Фреде Данборг та Анна Топп Густавсен разом із Марією Нікорич віддали шану полеглим воїнам землякам – поклали квіти до Алеї слави.

Далі данці відвідали дитячий садок «Дзвіночок» та КНП «Новоселицька лікарня», де обговорили питання впровадження енергоефективності. Побували гості на ДП «М’ясо Буковини», у Новоселицькому Червоному Хресті, ЦНАП та в інших закладах.

За результатами зустрічі представники двох громад обговорили важливі питання співпраці і подальшої підтримки.

 Ознайомитися з світлинами можна за посиланням.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь